De 18-jarige Etienne Muishout zal de overstap maken vanuit de jeugdopleiding van Excelsior Rotterdam. Op dit moment speelt hij bij de Rotterdammers in de O19 maar traint hij al mee bij de hoofdmacht. De in Leidschenveen woonachtige Muishout is een rechtsbenige verdediger.

“De reden dat ik voor Excelsior Maassluis heb gekozen is omdat ik hier het fijnste gevoel bij had en warm werd ontvangen. Ik heb met veel clubs gesproken maar een van de dingen die ik belangrijk vond voor mijn volgende club was het speelniveau en plezier/warmhartigheid bij een club. Excelsior Maassluis voldoet daar beide aan dus was eigenlijk de keuze snel gemaakt.”

Ook Soufian Charraoui zal na de zomerstop aansluiten bij de selectie van hoofdtrainer Dogan Corneille. Op dit moment speelt de 22-jarige aanvaller bij zondag-hoofdklasser Unitas uit Gorinchem en is hij tevens actief in de zaal bij Feyenoord Futsal.

“Excelsior Maassluis is een topamateurclub in Nederland waar jonge spelers de kans krijgen om zich uitstekend door te ontwikkelen tot ervaren spelers.”

Kristijan Nikolic zal volgend seizoen een van de keepers zijn binnen de selectie. De 20-jarige Schiedammer komt over van ASWH en speelde in het verleden onder andere bij SC Feyenoord, ADO Den Haag en het toenmalige SVV/SMC.

“De reden dat ik voor Excelsior Maassluis heb gekozen is omdat de club op een heel goed niveau speelt, ik er na de gesprekken een goed gevoel aan over heb gehouden, het dichterbij huis is en omdat ik al enkele spelers ken. Daarnaast hoop ik me bij Excelsior Maassluis te kunnen ontwikkelen tot een keeper die het Tweede Divisie niveau in huis heeft.

Tekst: Excelsior Maassluis Media/Jesse Lub
Foto: Mischa Keemink