Excelsior Maassluis versterkt zich per direct met El Baad en Fowler

Excelsior Maassluis heeft per direct Omar El Baad en Quivi Fowler toegevoegd aan de A-selectie. Beide spelers trainden al een aantal weken mee en zullen vanaf heden officieel inzetbaar zijn voor oefenmeester Dogan Corneille. Zowel El Baad als Fowler tekenen voor een half seizoen op Sportpark Dijkpolder.

Omar El Baad komt over van het Zweedse Umeå FC. De 23-jarige verdediger begon met voetballen in de jeugd van FC Zoetermeer. In 2004 maakte de inwoner van Zoetermeer de overstap naar Feyenoord. In 2015 verkaste El Baad naar SC Cambuur waar hij op 27 november 2015 in de wedstrijd tegen De Graafschap zijn debuut in het eerste elftal maakte. Het afgelopen seizoen speelde de verdediger zijn wedstrijden voor Umeå FC dat op het derde niveau van Zweden acteert.
Quivi Fowler  is een 20-jarige aanvaller die in het verleden uitkwam voor onder andere Vitesse (jeugd), Wollongong Wolves FC, FC Dordrecht en Cardiff City. Fowler bezit de Ierse en de Australische nationaliteit en moet Excelsior Maassluis voorzien van extra aanvallende impulsen.

Foto: Mischa Keemink


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email
Avatar foto

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl