Excelsior Maassluis voor tweede week op rij onderuit

Excelsior Maassluis heeft zaterdag een nederlaag geleden bij HHC Hardenberg. De tweededivisionist verloor in het oosten van Nederland met 1-0. Derdedivisionist Barendrecht, dat voor het eerst in lange tijd weer in actie kwam, speelde spectaculair gelijk tegen DVS’33: 2-2.

Veel wedstrijden die dit weekend op het programma stonden, werden uitgesteld omdat amateursporters na 17.00 uur niet meer mogen trainen en dus niet optimaal voorbereid aan wedstrijden kunnen beginnen. Dat gold niet voor Excelsior Maassluis en Barendrecht, omdat zij nog in de KNVB Beker actief zijn. En dus gingen hun duels nog wél door.

Of ze daar bij Excelsior Maassluis achteraf zo blij mee waren, is maar de vraag. Op De Boshoek verloor de ploeg met 1-0 van HHC Hardenberg, terwijl het zelf toch voldoende kansen kreeg om in ieder geval één keer te scoren. Met name Excelsior Maassluis-verdediger Omar El Baad was in de tweede helft dichtbij een doelpunt, maar faalde oog in oog met de doelman van HHC. Dat deed oud-prof Jesper Drost van HHC Hardenberg niet: 1-0.

Gescoord werd er daarna niet meer, waardoor Excelsior Maassluis zijn tweede nederlaag op rij leed. De ploeg van Dogan Corneille blijft daardoor steken op de tiende plaats, met negentien punten uit veertien duels.

Bekijk hier het interview met Excelsior Maassluis-middenvelder Omar Ouali. Tekst gaat verder onder de video.

Door: Rijnmond.nl
Foto: Mischa Keemnink


Het laatste nieuws:

Avatar foto

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl