‘Excelsior op ramkoers met Sparta en Fortes’

Het is nog altijd hét gesprek van de dag: de transfer van Jeffrey Fortes (30) van Excelsior naar Sparta. De verdediger van de Kralingers maakt die stap in de zomer sowieso, maar heeft zijn zinnen gezet op een directe overgang. Vooralsnog ligt Excelsior dwars.

In het Algemeen Dagblad en bij RTV Rijnmond reageren alle partijen op de ‘ramkoers’ die momenteel gaande is. Sparta schijnt een ton te hebben geboden voor de Kaapverdiaans international, maar de Kralingers vinden dat bod te laag. Excelsior-trainer Ricardo Moniz spreekt van een ‘laag en schandalig bod en vooral respectloos’. De club zelf hult zich in stilte.

De hoofdpersoon in deze transfersoap, Jeffrey Fortes, is in de krant duidelijk. ,,Ik wil zo snel mogelijk vertrekken,” geeft hij daarin aan. ,,Het hoort waarschijnlijk allemaal bij het spel. Ik kan niet meer doen dan afwachten. Ik weet dat ik me altijd voor de volle honderd procent heb ingezet voor Excelsior. Dat een deel van de supporters me nu uit wil fluiten, ach, ze doen maar.”

Foto: Mischa Keemink

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email
Mischa Keemink

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl