Excelsior Rotterdam op bezoek bij ASWH

Rotterdam – Voor de tweede wedstrijd in de voorbereiding reist Excelsior morgen naar Hendrik Ido Ambacht. Om 19.00 uur is de aftrap van het duel tegen ASWH, dat uitkomt in de Derde Divisie. De entreeprijs is 5 euro, een tribuneplaats kost 2,50 euro extra. Voor 65-plussers en jeugd tot 16 jaar kosten een kaartje 3 euro.

Verleden bij Excelsior
ASWH telt flink wat jongens met een verleden bij Excelsior. Zo kwamen deze zomer Vince van Dongen, Stefan Kok en Menno Vooges over vanuit Excelsior onder 19. Ook middenvelder Lars Bosscha kwam in zijn jonge jaren uit voor Excelsior, evenals routinier Mels van Driel. Assistent-trainer Ed Ridderhof van ASWH droeg tussen 1979 en 1986 en 1991 en 1993 het shirt van Excelsior. Hij speelde ruim 250 competitiewedstrijden in het rood-zwart en was erbij in de periode waarin Excelsior zich vier keer op rij wist te handhaven onder leiding van hoofdtrainer Rob Jacobs.

Halve finale van het WK
Uiteraard zal de halve finale van het WK tussen Frankrijk en België ook te zien zijn op de schermen in de kantine, meldt ASWH op haar website: ‘Dus dat is geen reden om thuis te blijven.’


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl