Excelsior speelt derby tegen FC Dordrecht

Excelsior verwelkomt vrijdagavond eindelijk weer eens 625 toeschouwers op de tribunes van ons Van Donge & De Roo Stadion. Zij zijn getuige van de regioderby tegen FC Dordrecht (aftrap 20:00 uur). Het is wellicht de enige wedstrijd van Excelsior die nog met publiek wordt afgewerkt, al is dit nog niet zeker op dit moment.

In totaal 625 toeschouwers zijn morgen welkom in ons Van Donge & De Roo Stadion. Kom je naar het stadion? Vergeet niet je testbewijs en legitimatie, maar download ook je ticket vanuit jouw account onder ‘Mijn bestellingen’. Het ticket kan vanaf je telefoon worden gescand. Je seizoenkaart is niet geldig!

Wil je er nog bij zijn?

Er zijn nog enkele tickets beschikbaar, dus seizoenkaarthouders die nog geen toegangsbewijs hebben, maar er wel bij willen zijn kunnen zich aanmelden via dit formulier. Wij informeren je dan zo spoedig mogelijk over jouw ticket en de verplichte test, die je op ons parkeerterrein kunt laten afnemen. Alle informatie over de maatregelen vanwege corona en het maken van een testafspraak vind je hier.

Statistieken

Het is morgenavond de 24e keer dat we het in competitieverband opnemen tegen FC Dordrecht. Dat resulteerde twaalf keer in winst voor Excelsior en zeven keer gingen de punten mee naar Dordrecht. Vijf keer eindigde het duel onbeslist. Op 11 september 2020 ontmoetten beide ploegen elkaar aan de Krommedijk en daar zegevierden de Kralingers met 1-3. Oud-Excelsior-speler Kevin Vermeulen zette FC Dordrecht nog wel op voorsprong, maar dankzij Elías Már Ómarsson (2x) en Thomas Oude Kotte won Excelsior deze regioderby.

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl