Excelsior test jonge Franse talenten

De oplettende kijker had het zaterdag al op de livestream gezien: Excelsior Rotterdam heeft momenteel twee spelers op proef. Charles-Andreas Brym (22) is een in Frankrijk geboren spits met de Canadese nationaliteit. Hij speelde drie interlands voor Canada en kwam afgelopen seizoen uit voor het Belgische Royal Excel Mouscron. De eveneens Franse Modeste Duku (20) is een aanvallende middenvelder, afkomstig van Olympique Lyon.

Technisch directeur Nick Kersten: ,,Wij wilden beide talentvolle voetballers hier graag in alle rust aan het werk zien. Vandaar dat wij nu pas over deze spelers communiceren. Ze hebben afgelopen week met ons meegetraind en speelden allebei een helft tegen Willem II. Komende week wordt bepaald of één of beide jongens definitief zal aansluiten bij Excelsior Rotterdam.’’

Vormgeven van selectie

Naast de twee testspelers is Kersten druk bezig met het verder vormgeven van de selectie: ,,Excelsior blijkt nog altijd een aantrekkelijke springplank voor spelers te zijn, maar op dit moment blijft de markt moeizaam op gang komen en worden keuzes uitgesteld. Nu de start van de competitie dichterbij komt zie je dat dit gaat veranderen. We weten wat ons te doen staat en zullen er alles aan doen om op korte termijn in elke linie versterkingen toe te voegen.”

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl