MAASTRICHT – Excelsior Rotterdam is er vrijdagavond niet in geslaagd om te winnen van laagvlieger MVV. De ploeg van trainer Monitz voetbalde lang tegen tien man, maar creëerde onvoldoende om de brilstand van de borden te zien verdwijnen: 0-0.

In de eerste helft voetbalde MVV aardig mee en was eigenlijk aan niets af te zien dat het een duel tussen de nummer 4 en de nummer 17 van de Keukenkampioen divisie betrof. De eerste kansen waren dan ook voor de Limburgers, maar langzaam kwamen de Kralingers iets beter in de wedstrijd. Met name Vloet was gevaarlijk met een afstandsschot, maar zijn inzet werd gekeerd.

In de tweede helft leek het al snel makkelijker te worden voor Excelsior. MVV-verdediger Martina kreeg zijn tweede gele kaart, waardoor de Rotterdammers een helft tegen tien man mochten spelen. Toch kon Excelsior moeilijk tot echt grote kansen komen. Fortes kreeg twee grote, vrijwel identieke kopkansen maar zag dat beide pogingen geen doel troffen. Ook Vloet kon in de absolute slotfase geen drie punten redden voor de bezoekers, waardoor Excelsior duur puntverlies leed.


Het laatste nieuws:

Avatar foto

DoorLeon van Voorst

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl