Excelsior’20 cricket sportploeg van Schiedam 2017

Schiedam – De cricketers van Excelsior’20 hebben in het clubgebouw van HC Schiedam hun titel sportploeg van het jaar in Schiedam met minimaal 1 jaar verlengt. De landskampioen bleek in een spannende strijd met de handbalsters van Ventura en de zondag voetballers van SVV uiteindelijk na het tellen van de stemmen de sterkste ploeg van de jeneverstad.

In een geweldige ambiance, waar door middel van kippenvel gevende filmfragmenten, de sporters werden aangekondigd zag het publiek de titel sportvrouw/man van het jaar naar het WK handbal duo Jasmina Jankovic/Kelly Dulfer gaan. Topvolleyballer Wessel Keemink en Spartaan Deroy Duarte visten hierdoor achter het net.

De titel Talent van het jaar was daarvoor al vergeven aan top tafeltennisser Thomas Baart die de judoka Suheyl Uyar  en honkballer Aaron de Groot voor bleef.
Een speciale vermelding was er voor de jonge Julie Klaasse die als tienermoeder door keihard te werken haar HBO diploma haalde en nu als sportcoach als inspiratiebron geldt voor een groot aantal jongeren.

Alle foto’s van het gala zijn hier te bekijken ! (Mischa Keemink)

 


Het laatste nieuws:

Avatar foto

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl