Excelsior’20 plaatst zich voor finale nacompetitie

Waddinxveen – De voetballers van Excelsior’20 zijn bezig aan een huzarenstukje. In de 2e ronde van de nacompetitie werd heel knap bij Be Fair gewonnen, 1-2.
Zaterdag volgt de finale tegen het Rijswijkse Celeritas.
Be fair, op de 13e plaats geëindigd in de 3e klasse A, was volkomen gewaagd aan de Schiedammers. Na 5 minuten kwam de ploeg van trainer Jaco Verhoev op 0-1. Mitchell Schrauwers was weer eens het goudhaantje uit een voorzet van Roel Peeters, 0-1. Op het halfuur kwam Be Fair terecht langszij, 1-1. Jaco Verhoev vond zelfs dat zijn team blij mocht zijn dat het ‘maar’ 1-1 was.
Op sportpark Suyt in Waddinxveen was de tweede helft meer spannend dan oogstrelend. Beide ploegen kregen kansjes. Kem Cecilia hield het doel van Excelsior’20 verder schoon. De Thurledeploeg werd de gelukkige winnaar. Joeri Krznaric werd de man in bonus met de 0-2. De 2e derdeklasser werd verslagen.
Zaterdag tussen Schiedam en Rijswijk zal het voor Excelsior’20 promotieduel met Celeritas plaatsvinden. Het juichen doen we als we zaterdag gepromoveerd zijn. We hebben nog niks,” aldus Jaco Verhoev

Door: Ton de Leede
Foto: Mischa Keemink


Het laatste nieuws:

Avatar foto

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl