Excelsior’20 verliest nuttig bekerduel

Na de 3-0 winst tegen Concordia vorige week ging voor xcelsior’20 de tweede bekerpot met 3-1 verloren bij Overmaas. Lange tijd leek de 1-1 ruststand ook de eindstand te worden ware het niet dat de thuisploeg in de slotfase nog 2x toesloeg, eindstand 3-1.
Afgelopen dinsdag hadden de zwartwitten in een ‘friendly’ 2eklasser Alexandria’66 met 3-2 verslagen. Een prachtprestatie en een leuke opsteker voor trainer Jaco Verhoev en de zijnen in de fase van opbouw naar de competitie toe.
Het bekerduel tussen het naar de 3e klasse gepromoveerde Overmaas en de Schiedammers gaf niet het beste spel te zien. De verzengende hitte bracht niet het beste naar boven bij de spelers. Na de 1-0 zorgde een Overmaasspeler voor de 1-1 uit een voorzet van Dennis Venzelaar.
Deel twee leek geen doelpunten meer op te leveren totdat de gastheren 2x een gaatje wisten te vinden bij doelman Cem Cecilia. Jaco Verhoev beaamde dat Overmaas iets meer recht had op een overwinning. Aanstaande dinsdag oefent Excelsior’20 tegen FC Maense.

Door: Ton de Leede


Het laatste nieuws:

Avatar foto

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl