Excelsior’20 verrast PPSC in eigen huis

Schiedam – De voetballers van PPSC lijken in duels met directe tegenstrevers te ‘shoken’. Na Hermes DVS en Victoria’04 ging Excelsior’20 met de volle winst aan de haal. 1-2. Volgens de paar toeschouwers hadden de blauwhemden wel een puntje verdiend.
De veel gebezigde speelwijze van hoog druk zetten bleef bij beide ploegen uit. De kat uit de boom kijken leek het devies. Dus veel kansen waren in de absolute burenruzie niet te bewonderen. Toch kwamen de zwartwitten in de 40e minuut op 0-1. Jeffrey Rorijs werd voor de doelman gezet en met een gevoelige lob verdween de bal in het doel. De extra tijd van het eerste bedrijf zorgde een geweldige knal van afstand voor de 1-1 ruststand. De gevierde man was Haroun Boutaybi.

De wedstrijd, gespeeld op het kunstgrasveld, was ook in deel twee niet van een hoog kaliber. Na een uur spelen lag de bal op de stip, geheel terecht. Na de overtreding op Lorenzo Pirau vonniste Mitchell Schrauwers, 1-2. In de slotfase drong ‘PP’ flink aan. In de extra tijd hing de, eerlijk gezegd, terechte gelijkmaker in de lucht. Het was Michel Zuur, de goalie van Excelsior’20, die zijn team aan de drie punten hielp.
,,Met 11 uit 5 zijn we goed bezig,” aldus Jaco Verhoev, ,,en pak je ook weleens drie punten die je eigenlijk niet verdient.”

Door: Ton de Leede
Foto: Chris Verwiel


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl