Excelsior’20 en Deltasport speelden een vermakelike pot voetbal met 8 doelpunten op het bord. Na een 3-0 ruststand hielden de schutters bij een 5-3 eindstand op. ,,Een beetje korfbaluitslag,” sprak Excelsior;20-trainer heel luchtigjes, ,,tegen een Deltasport dat me zeker niet tegenviel.”

Amper een minuut gespeeld of de 1-0 was geboren. Masud Hooi was de attente maker. De zwartwitten dachten door te kunnen stevenen, maar de mannen van Ton Pattinama beten flink van zich af. Robin Hos hield vooralsnog zijn doel leeg. De thuisploeg was scherper en kwam door Lorenzo Pierau en Zakaria Sachhi op een riante 3-0 bij rust.

Nadat Bob van der Waat met een vrije trap de 4-0 opschreef kwamen de Vlaardingers even los. Tot tweemaal toe werd de Schiedamse defensie verrast, 4-2. Masud Hooi bracht de marge weer op 3, 5-2. Het verrassend goed spelende Deltasport, de rode lantaarndrager van 4D, had het laatste woord, 5-3. ,,Belangrijke punten,” aldus Jaco Verhoev, ,,zodat we plek 6 in beeld hebben. Bij de eerste 8 ben je veilig, maar dat is nog een lange weg te gaan.”

Door: Ton de Leede
Foto: Chris Verwiel


Het laatste nieuws:

Avatar foto

DoorMischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl