Excelsior’20 (za) krijgt verder vorm

Ook de afgelopen week zijn er weer vorderingen gemaakt bij de samenstelling van de hernieuwde  Excelsior’20 zaterdag selectie:

  • Er zal nog een speler uit Excelsior’20 JO19-1 op zaterdag blijven voetballen. Dalton Dabo speelt sinds 2017 bij ons en gaat het liefst als links- of rechtsbuiten de stap naar het senioren-voetbal maken.
  • Ook heeft een jonge nieuwe keeper zich gemeld. Brenden Woelbai komt van Rotterdam United JO19-1. Afgelopen seizoen kwam de 1,96 meter lange doelman uit in de Hoofdklasse.
  • Tevens kunnen we melding maken van een 3de keeper. Vincent Koppenhagen (20) heeft de laatste twee jaar niet veel gespeeld vanwege een operatie. Hij wilt weer proberen het uiterste uit zichzelf te halen en daar willen wij hem graag bij helpen. Zijn gehele jeugd heeft hij gekeept bij VVKS. Tot en met JO19-1 als 2de keeper.
  • Valence Heymans is een 21 jarige verdedigende middenvelder of linkshalf die na 3 jaar zijn schoenen weer uit de wilgen haalt. Dit neefje van Iwan Redan heeft in Noord Holland gespeeld bij NFC Amstelveen, Sv Rap en Legmeervogels. Hij hoopt met zijn kwaliteiten het team te versterken.
  • De 27 jarige Yoeri Olivier komt over van DVO’32. In de jeugd bij VFC en HBSS gespeeld. In de senioren via HBSS, Deltasport en DVO’32 sluit de linksbuiten nu aan op Thurlede.
  • Desmond de Jong (28) komt over van SVV. Deze back heeft er zin in om een goed seizoen te draaien en weer aan te sluiten bij een paar vrienden waarmee hij al eerder heeft gevoetbald.

Tenslotte kunnen we melden dat Mike Wigman als grensrechter gaat fungeren. De 21 jarige speler van zondag 3 en jeugdscheidsrechter maakt de stap als grensrechter van JO17-1 naar Zaterdag 1. Mike zorgt voor de nodige Excelsior’20 identiteit en kan fungeren als cultuurbewaker.

Foto: Mischa Keemink


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl