Excelsior’20 (zo) verwelkomt bekende gezichten

“Vanwege de ontwikkelingen bij het nieuwe Zaterdag 1 team zouden we bijna onze hoofdmacht op zondag vergeten maar dat doen we natuurlijk niet.” was de mededeling van de sympathieke Thurledebewoners.

“Wat betreft de spelers gaan we afscheid nemen van Etson Galong (Zwaluwen), Aykut Nargun (Meeuwenplaat) en Jeremy Troost (Prinsenland). Angelo Sambo, Shelton Libiee en Robert Lunenburg volgen Gokhan Cayir naar Hermes DVS.

De TC en de trainers hebben geprobeerd deze plekken op te vullen. Komend seizoen zullen aansluiten: Thomas de Ruiter, Moussa Sall en Michael Shu (allen VFC), Ivar Wegman (VVKS), Terrence Martinez van der Lem (PPSC) en Appie Yildiz (MSV’71). De laatste 3 hebben hun weg ook weer gevonden, net als Moussa, naar Excelsior’20.

De laatste aanwinst is Timothy  Collé. Timothy is de zoon van oud-lid en jeugdcommissie lid Etienne Collé en komt na 4 jaar Spartaan’20 weer terug als keeper in de seniorenselectie. Tot en met de C-junioren heeft hij al bij ons gespeeld.

Vrij snel in dit kalenderjaar waren de trainers aangesteld en is de begeleiding een klein beetje aangepast. Na jaren van trouwe dienst heeft verzorger van het 2de Arjen Westerhof aangegeven te stoppen.”

Hoe ziet de begeleiding eruit?

Zondag 1:

Hoofdtrainer: Raymond de Romph

Assistent-trainer: Bart Schuurmans

Leider: Michel Wigman

Grensrechter Rene Lubach

Verzorger: Hans Hekman

Keeperstrainer: Marvin Janssen

Zondag 2:

Trainer: Martijn van Deventer

Assistent-trainer: Jim van Dorst

Leiders: Teun van Aaken en Wim van Deurzen

Grensrechter: Peter Zuidgeest

Verzorger: Vacature


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email
Mischa Keemink

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl