FC Skillz in oefentreffen swingend langs vierde divisionist VOC

Op een zonnig en vernieuwd kunstgrasveld kruisten FC Skillz en VOC afkomstig uit Rotterdam vanmiddag de degens. Beide clubs hadden te maken met een late afzegging van een eerder geplande tegenstander en kwamen zodoende (last minute) bij elkaar uit.
FC Skillz kwam goed uit de startblokken met goed veldspel. VOC liet zich echter ook voetballend zien met diverse positiewisselingen in de voorhoede en veel energie voorwaarts. Het was dan ook de Vierde Divisionist die de leiding nam in de 24e minuut met 0-1. FC Skillz gaf kort hierna een antwoord op door de 1-1 te maken via Naoufal El Haddioui op assist van Adam Bekkaoui. VOC zette een tandje bij wat maakte dat ze met een 1-3 voorsprong de rust ingingen.
Na wat tactische omzettingen was het spelbeeld compleet anders. FC Skillz zat overal kort op en was gebrand om een goed resultaat neer te zetten.
In de 63e minuut scoorde Abdel Tufi op aangeven van Naoufal El Haddioui en tien minuten daarna werd de stand gelijk getrokken door het scoren van dezelfde Abdel Tufi. Ditmaal op aangeven van Chadion Melfor, die een zeer verdienstelijke wedstrijd speelde.
De club uit Wateringse Veld kreeg na de gelijkmaker vleugels en bestormde het Rotterdamse doel middels vele aanvallen. In de 78e minuut maakte de talentvolle Yassin Chentouf de 4-3 na een fabuleuze steekpass van Chadion Melfor. Het was de inmiddels ingevallen Sait Alparslan die de wedstrijd middels de 5-3 in het slot gooide.
Terugkijkend gaf trainer Oussama Bekkaoui aan blij te zijn met het resultaat, maar vooral met het spel, de bereidheid en energie die zijn ploeg in de tweede helft. Zoals een trainer zich betaamt, is er altijd nog ruimte voor verbetering in het spel van de kersverse Tweedeklasser.

Tekst: Terry Konings
Foto: Mischa Keemink


Het laatste nieuws:

Avatar foto

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl