Feyenoord – ADO Den Haag in teken van ‘support Casper’

Kom jij vandaag (woensdag) naar De Kuip voor de Benefietwedstrijd tussen Feyenoord en ADO Den Haag (18:00 uur)? Er zijn nog kaarten beschikbaar voor het duel, waarmee geld wordt opgehaald voor Stichting ‘Overleven met Alvleesklierkanker’. Deze stichting zet zich via de campagne ‘Support Casper’ in voor baanbrekend onderzoek naar betere behandelmethoden bij patiënten met alvleesklierkanker.

Kaarten voor € 12,50
Kaarten voor de Benefietwedstrijd kosten € 12,50 per stuk en zijn te koop via de Online Ticketshop.  Per persoon kan een onbeperkt aantal kaarten worden gekocht. Seizoenkaarten zijn niet geldig bij de Benefietwedstrijd.

Voorwedstrijd
Voor aanvang van de wedstrijd tussen Feyenoord en ADO Den Haag spelen de Onder 12-teams van beide clubs vanaf 16:30 uur een voorwedstrijd van twee keer twintig minuten. De stadionpoorten aan de Olympiazijde gaan net als bij de vorige thuiswedstrijden eerder open. Aan de blauwe zijde van het stadion kun je vanaf 15:30 uur voor onder meer een hapje en drankje terecht bij De Vereeniging. Na het duel tussen de jeugdploegen is er een optreden van de zingende buschauffeurs (Rotterdam En Trots).

Extra donatie
De actie Support Casper is mede opgezet door prof. dr. Casper van Eijck. Naast clubarts van Feyenoord is Casper van Eijck ook werkzaam bij het Erasmus MC als chirurg en onderzoeker op het gebied van alvleesklierkanker. Wil je de actie Support Casper extra ondersteunen? Het is mogelijk om tijdens het verkoopproces in de ticketshop een extra bedrag te doneren. Ook kun je meedoen aan de SMS-actie. Als je CASPER sms’t naar 4333, doneer je automatisch en eenmalig €3.

Kameraadjeswedstrijd
Het duel tussen Feyenoord en ADO Den Haag is tevens een Kameraadjeswedstrijd. Leden van de Feyenoord Juniorclub Kameraadjes kunnen hun gratis kaartje in de Online Ticketshop verzilveren. Kameraadjes kunnen ook (maximaal twee) extra kaarten kopen voor ouders, broertjes, zusjes en/of vriendjes en vriendinnetjes.

Vakantieveilingen
Er wordt voor de Benefietwedstrijd ook gebruik gemaakt van verkoop via Vakantieveilingen. Via deze verkoop zijn echter niet alle vakken beschikbaar en kun je als supporter niet je eigen plaats kiezen. Dit kan in de Feyenoord Ticketshop wel.


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl