Feyenoord – Borussia Dortmund gaat door; Slechts plaats voor 400 supporters

De oefenwedstrijd tussen Feyenoord en Borussia Dortmund van zaterdag wordt gespeeld op het Marbella Football Center. De wedstrijd begint om 12:00 uur en er is plek voor 400 Feyenoord-supporters. Lees verder voor meer informatie.

De afgelopen dagen heerste onduidelijkheid over de speellocatie van de vriendschappelijke wedstrijd, die mogelijk zelfs achter gesloten deuren zou worden gespeeld. Feyenoord heeft er alles aan gedaan om dit te voorkomen en is blij dat de supporters er gewoon bij kunnen zijn.

Tickets voor Borussia Dortmund – Feyenoord kosten 15 euro per persoon. De opbrengst hiervan komt ten goede aan ziekenhuishulp voor kinderen. Een kaartje kopen kan vanaf vrijdag 10:00 uur op het Marbella Football Center. Daar werd woensdag ook het oefenduel met TSG 1899 Hoffenheim gespeeld (2-3 winst voor het team van trainer Dick Advocaat.

Ook supporters die niet in Spanje zijn, hoeven niets van de test tegen de Duitse topclub te missen. De wedstrijd is live te zien op het officiële YouTube-kanaal van Feyenoord (alleen in Nederland).

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email
Avatar foto

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl