Feyenoord dankbaar voor steun supporters

Driekwart van de seizoenkaarthouders heeft de afgelopen dagen aangegeven af te zien van een tegemoetkoming, nu het seizoen 2019-2020 vroegtijdig ten einde is gekomen. Feyenoord is de supporters zeer dankbaar voor deze steun, die de club enorm helpt in deze (financieel) lastige tijden vanwege de coronacrisis.

Seizoenkaarthouders en supporters met een kaart voor de resterende wedstrijden kregen afgelopen week bericht van Feyenoord, met de vraag om een keuze te maken tussen een aantal opties. Naast de mogelijkheid om af te zien van een tegemoetkoming voor de niet gespeelde wedstrijden, konden supporters kiezen uit diverse vouchers.

Sinds dinsdag heeft ongeveer de helft van de seizoenkaarthouders een keuze doorgegeven, waarvan bijna 75% afziet van een tegemoetkoming. Het toont eens te meer aan dat de steun en trouw van het legioen onvoorwaardelijk is, iets dat de club enorm waardeert. Feyenoord hoopt dat seizoenkaarthouders die hun keuze nog niet kenbaar hebben gemaakt, het voorbeeld volgen van het merendeel van hun kameraden. Klik hier om als seizoenkaarthouder je keuze door te geven.

Van de supporters met een losse kaart ziet ook een aanzienlijk deel af van tegemoetkoming. Veel andere dagkaartkopers kiezen voor een voucher uit de Ticketshop. Daarmee geven ze net als Feyenoord aan uit te zien naar een thuiswedstrijd in een volle Kuip, iets dat hopelijk snel weer mogelijk is. Supporters die hun keuze nog niet hebben doorgegeven, kunnen dat hier doen.

Feyenoord hoopt alle supporters zo snel mogelijk weer in De Kuip te kunnen ontvangen. De club wil nogmaals benadrukken blij te zijn met en dankbaar te zijn voor de massale steun van de supporters. Samen komen we door deze moeilijke tijd!

Avatar foto

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl