Feyenoord hervat competitie met nederlaag

ZWOLLE – Feyenoord is er niet in geslaagd om de competitie in 2019 op goede wijze te hervatten. De ploeg van trainer Giovanni van Bronckhorst had moeite om PEC Zwolle haar wil op te leggen. Het resultaat was een 3-1 nederlaag.

Al in de eerste helft werd duidelijk dat Feyenoord alles behalve een makkelijke avond tegemoet ging. PEC Zwolle trok zich allerminst terug en kwam zelfs vaker voor het Rotterdamse doel. Voor Feyenoord was vooral Berghuis gevaarlijk, maar hij wist niet tot scoren te komen. Dat deed PEC na precies dertig minuten wel. Van Polen lette goed op bij een vrije trap en kopte met een boog over Bijlow heen. Lang hoefde Feyenoord niet tegen deze achterstand aan te kijken, want Van Persie zorgde er met een prachtige vrije trap voor dat de stand al snel weer gelijk was. Dit bleek tevens de ruststand.

Ook in de tweede helft had Feyenoord het moeilijk in Zwolle. Zeker in de openingsfase van het tweede bedrijf was Zwolle beter, wat uiteindelijk leidde tot een verdiend doelpunt van Van Crooij. Pas nadat Namli vanuit de counter na 75 minuten ook de 3-1 maakte begon Feyenoord echt een slotoffensief. Een aantal dreigende situaties voor het Zwolse doel gingen er echter niet in. In de slotfase leek St Juste het nog enigszins spannend te maken, maar Toornstra raakte zijn inzet nog. Uit VAR besluit bleek dat hij buitenspel stond, waardoor ook de aansluitingstreffer niet door ging.


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email
Leon van Voorst

Leon van Voorst

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl