Feyenoord onderzoekt mogelijkheid voor grote schermen in De Kuip bij finale

Feyenoord onderzoekt de mogelijkheid om supporters de gelegenheid te bieden om de finale van de UEFA Europa Conference League live te bekijken in De Kuip. Onder voorbehoud van uitzendrechten en vergunningen is het plan om op woensdag 25 mei grote schermen te plaatsen op het veld, vergelijkbaar als bij de uitwedstrijd tegen Excelsior in 2017 om het landskampioenschap.

Feyenoord plaatste zich donderdagavond in Marseille voor de finale van het Europese toernooi, waarin AS Roma de tegenstander is. De eindstrijd vindt plaats in Tirana. De National Arena in de hoofdstad van Albanië heeft een capaciteit van slechts 22.500 plaatsen, waardoor er hoe dan ook maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar komt voor Feyenoord-supporters.

Om toch met veel Feyenoorders bij elkaar de finale te kunnen kijken, stelt de club graag de tribunes van het stadion beschikbaar. Zodra duidelijk is of Feyenoord het kijken op grote schermen in De Kuip mag organiseren, komt de club met meer gedetailleerde informatie zoals kaartverkoop en tijden.

foto: Mischa Keemink


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl