Feyenoord opent seizoen tegen Atletico Madrid

Feyenoord heeft een tegenstander gevonden voor de traditionele openingswedstrijd. Een week voor de start van de competitie neemt het team van Arne Slot het op tegen de Spaanse kampioen Atlético Madrid. Op zondag 8 augustus klinkt in De Kuip om 17:00 uur het eerste fluitsignaal.

Atlético Madrid kroonde zich afgelopen seizoen tot kampioen van de Primera División. De formatie van succescoach Diego Simeone trok na 38 speelronden aan het langste eind in een spannende titelstrijd met stadgenoot Real Madrid en FC Barcelona.

Voor de club uit de Spaanse hoofdstad is het duel met Feyenoord de laatste test voor de start van een nieuw seizoen in La Liga. Op zondag 15 augustus opent de regerend kampioen met een uitwedstrijd tegen Celta de Vigo. Ook Feyenoord start een week later met een uitduel: Willem II – Feyenoord.

Seizoenkaarthouders

Seizoenkaarthouders kunnen per seizoenkaart één gratis kaart claimen. Zij hebben recht op restitutie als de wedstrijd wordt ‘uitverclaimd’. Let op: de seizoenkaart geeft geen toegang. Dit in verband met de coronamaatregelen en aanwezigheid van het Zomerterras aan de zijde van de Willem van Hanegem Tribune. Claimen is vanaf woensdag 28 juli 18:00 uur mogelijk en kan tot uiterlijk woensdag 4 augustus 13:00 uur.

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl