‘Feyenoord-selectie is bereid om salaris in te leveren’

Mocht het nodig zijn is de Feyenoord-selectie bereid om salaris in te leveren. Dit zegt Marcos Senesi. Tot nu toe heeft de Rotterdamse club nog geen beroep hoeven doen op de spelers. Door de coronacrisis zal ook Feyenoord flink wat geld mislopen. ”Als het nodig is zullen we praten met de leiding en tot een overeenkomst komen. Ik verwacht hier geen moeilijkheden over.”

De verdediger was in een blakende vorm na een wat matige start. Inmiddels voelt de verdediger zich goed in Nederland. ”Ik heb veel vertrouwen van de staf en mijn medespelers gehad. Sommige spelers hebben een half jaar nodig om zich aan te passen maar mij lukte het in een maand om een plek te veroveren.”

Ook ging Senesi in op de transfergeruchten. ”Ik kan voorlopig nog genoeg leren bij Feyenoord. Indien ik een volgende stap zet dan spreken Engeland, Italië en Spanje mij het meest aan.”

Foto: Mischa Keemink, www.vksportphoto.com

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl