Feyenoord vecht zich naar overwinning op Cambuur

LEEUWARDEN – Feyenoord heeft op bezoek in Friesland een kleine maar terechte overwinning geboekt op Cambuur Leeuwarden. Malacia was met een prachtige goal de matchwinner: 2-3.

Al in de openingsfase werd duidelijk dat Feyenoord geen makkelijke middag ging krijgen. Erik Schouten kopte vanuit een corner al bijna raak, maar Bijlow redde uitstekend. In de tegenstoot kon Aursnes de score openen, maar hij raakte de bal verkeerd. Niet veel later was het voor beide ploegen wel raak. Eerst schoot Sambissa de bal knap in de verre hoek voor de thuisploeg, maar niet veel later trok LInssen de score alweer gelijk vanuit een voorzet van Pedersen.

Feyenoord zette vervolgens aan, maar sprong onzorgvuldig met de kansen om. Toch ging de ploeg met een voorsprong rusten, omdat Aursnes in de slotseconden van de eerste helft zijn eerste doelpunt in Rotterdamse dienst maakte. Ook in de tweede helft kregen beide ploegen kansen. Sambissa wist snel na rust wederom het net te vinden. Feyenoord moest daardoor weer opnieuw op zoek naar de voorsprong, die het kreeg via Malacia. De back schoot de bal schitterend in de kruising en zorgde er zo voor dat Feyenoord de overwinning uit het vuur sleepte.

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Leon van Voorst

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl