Feyenoord vergeet te winnen tegen SC Heerenveen

ROTTERDAM – Feyenoord heeft wederom puntverlies geleden in de eigen Kuip. De Rotterdammers waren tegen SC Heerenveen de betere ploeg, maar wisten dit niet uit te drukken in de uitslag: 1-1.

Feyenoord begon furieus aan het thuisduel en had binnen tien minuten eigenlijk al op voorsprong moeten staan. De thuisploeg zakte na het sterke begin echter steeds meer terug en gaf kansen weg aan SC Heerenveen. De bezoekers klopten nadrukkelijk op de deur met een afgekeurd doelpunt van Veerman. In deze sterke fase van de Friezen was het juist Feyenoord dat scoorde. Na een prima aanval schoot Berghuis snoeihard in de korte hoek. Lang konden de Rotterdammers echter niet genieten van de voorsprong, want twee minuten later was het alweer gelijk, nadat Veerman de bal vanuit een carambole binnenwerkte. 1-1 Was tevens de ruststand.

Ook in de tweede helft was het begin van Feyenoord aardig. Na 5 minuten had El Ahmadi de Rotterdammers op voorsprong moeten schieten, maar oud-Feyenoorder Warner Hahn voorkwam dit. Ook in de tweede helft kon Feyenoord het goede begin niet goed voortzetten. De Rotterdammers domineerden in balbezit, maar konden dit niet in erg grote kansen uitdrukken. Pas in de slotfase kwamen de kansen voor Feyenoord, maar keer op keer reageerde Warner Hahn goed. Omdat SC Heerenveen in de tweede helft aanvallend onmachtig was, eindigde het duel evenals de ruststand in 1-1.

Na de remise staat Feyenoord op een zesde plaats in de Eredivisie. De ploeg haalde tot nog toe 26 punten.


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email
Leon van Voorst

Leon van Voorst

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl

Geef een reactie