Feyenoord verkoopt 31.000 seizoenskaarten

Feyenoord heeft voor het nieuwe seizoen 31.000 seizoenkaarten verkocht. De club is trots op het feit dat zoveel supporters er elke thuiswedstrijd bij willen zijn en zich hebben verzekerd van een vaste plek in De Kuip. Eerder gaf nieuwe trainer Jaap Stam al aan hoe zeer hij hoopte op een volle Kuip en de maximale steun van het legioen. Hand in hand op naar een mooi seizoen.

De grens van 31.000 seizoenkaarthouders werd dit weekend bereikt. Sinds de start van de campagne eind maart hebben zowel huidige seizoenkaarthouders als overige supporters ruimschoots de mogelijkheid gehad om hun eigen plek te behouden, te verplaatsen naar een ander vak of een seizoenkaart te bestellen.

Uiteraard blijft er voldoende gelegenheid voor het bestellen van losse kaarten voor thuiswedstrijden van Feyenoord. Zo gaan vanaf zaterdag 6 juli aanstaande alle thuisduels in de eerste seizoenshelft in de verkoop, waarbij seizoenkaarthouders, Legioen-leden en Junioren Kameraadjes kunnen profiteren van voorrang. Gedetailleerde informatie hierover volgt later.

Foto: Yannick Verhoeven


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email
Mischa Keemink

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl