Feyenoord verliest ondanks comeback in extremis van FC Utrecht

UTRECHT – Feyenoord heeft op bezoek bij FC Utrecht drie belangrijke punten verspeelt in de strijd om de derde plaats. De Rotterdammers leken met een knappe comeback alsnog op weg naar een overwinning, maar in de slotfase sloeg de thuisploeg toch nog toe: 3-2.

Feyenoord was niet de mindere in het duel in Utrecht dat in de achttiende minuut onderbroken werd voor een minuut stilte ter herdenking van de slachtoffers van de aanslag in Utrecht op 18 maart. Een aantal minuten na de onderbreking kwamen de Rotterdammers echter toch op achterstand. Na een overtreding van Vilhena krulde Urby Emanuelson de bal prima langs de muur, waarna zijn inzet via de paal binnen viel. Feyenoord zette in het eerste bedrijf nog wel aan, maar kwam niet meer tot scoren.

In de tweede helft moesten de Rotterdammers zelfs toezien hoe FC Utrecht uitliep naar 2-2. Vermeer verspeelde de bal op kinderlijk eenvoudige wijze aan Bahebeck, die het overzicht behield en zo Van De Streek in stelling bracht, die niet faalde. Feyenoord leek zo op een nederlaag af te stevenen, maar kwam uiteindelijk binnen tien minuten knap terug. Sam Larsson en Robin van Persie zorgden ervoor dat Feyenoord met nog een kwartier op de klok zelfs nog aan een overwinning kon gaan denken. Het doelpunt viel echter aan de overzijde. Timo Letschert was in de absolute slotfase de beul van Feyenoord, dat daardoor punten verspeelde in de strijd om de derde plaats.


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email
Leon van Voorst

Leon van Voorst

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl