Feyenoord vervolgt oefencampagne tegen PAOK Saloniki

Voor Feyenoord staat komende zondag de volgende oefenwedstrijd in eigen stadion op het programma. Tegenstander is PAOK Saloniki (aanvang 14:30 uur) en ook hierbij kan het team rekenen op support van het legioen. Vanwege de geldende maatregelen is een bezoek aan De Kuip op dit moment anders dan normaal. Feyenoord adviseert daarom onderstaande bezoekersinformatie goed door te nemen.

De poorten van het stadion zijn vanaf 13:00 uur geopend, anderhalf uur voor de aftrap. Bij deze wedstrijd zal worden gewerkt met tijdsloten. Supporters met een wedstrijdkaart ontvangen vrijdag een mail met de tijd waarop zij het stadion kunnen betreden. Dit om de toestroom de verbeteren en de wachtrij te verkorten.

Coronatoegangsbewijs noodzakelijk

Voor het bezoeken van Feyenoord – PAOK Saloniki dien je naast een geldig wedstrijdticket ook in het bezit te zijn van een coronatoegangsbewijs. Dit kan in de vorm van een negatieve testuitslag van maximaal 24 uur oud, herstelbewijs (maximaal 6 maanden oud) of een vaccinatiebewijs (geldig vanaf veertien dagen na volledige vaccinatie). Deze kunnen worden aangemaakt via de CoronaCheckApp of coronacheck.nl. Supporters met een wedstrijdkaart kunnen via https://www.testenvoortoegang.org een afspraak maken voor een (gratis) sneltest. Voor supporters onder de 13 jaar volstaat een wedstrijdticket om binnen te komen.

Bij de poorten van het stadion zal om drie zaken worden gevraagd: een wedstrijdkaart, een geldig ID-bewijs en een negatieve test, herstelbewijs of vaccinatiebewijs in de CoronaCheck-app of per mail. Zorg dat je deze drie dingen bij de hand hebt, dit versnelt de instroom. In de rij wordt de anderhalve meter gehanteerd. Eenmaal binnen ben je niet verplicht deze afstand te bewaren en zijn mondkapjes niet verplicht.

90 minuten

Het duel tussen Feyenoord en PAOK Saloniki duurt, in tegenstelling tot eerdere berichtgeving, zondag zoals gebruikelijk twee keer drie kwartier met een kwartier rust tussen beide helften.

Palen geplaatst in De Kuip

Vier dagen na de vriendschappelijke ontmoeting met PAOK Saloniki speelt Feyenoord Europees tegen FC Drita, waarbij weer netten rondom het veld worden geplaatst. De palen waaraan de netten worden bevestigd zijn al geplaatst en dus ook zichtbaar tegen PAOK. De netten zitten er uiteraard nog niet in.

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl