ROTTERDAM – Feyenoord warmt zich op voor het eredivisieduel tegen FC Twente. Na een rumoerige trainingsweek, mede veroorzaakt door het verschrikkelijke wat er in de wereld gebeurde, is het voor de ploeg van Giovanni van Bronckhorst zaak om de draad weer op te pakken voor de wedstrijd tegen de Enschedeërs.

Na een minuut stilte ter nagedachtenis aan de gevallen slachtoffers in Parijs zal Feyenoord moeten proberen een overwinning uit het vuur te slepen tegen een kwakkelend FC Twente. De ploeg uit Enschede staat op een zeer teleurstellende vijftiende plaats. Toch zal dit de ploeg misschien juist de kracht geven die het nodig heeft om wedstrijden als deze over de streep te trekken. Feyenoord is dus gewaarschuwd. Om in het spoor te blijven van koploper Ajax, dat gisteren met 5-1 won, tellen alleen drie punten.

Volgens Van Bronckhorst zal Feyenoord vooral moeten letten op Hakim Ziyech. De vedette van FC Twente zorgde dit seizoen al voor zeven doelpunten en vier assists. Gelukkig heeft Feyenoord een vrijwel volledig fitte selectie om Ziyech in toom te houden. Alleen Elia is onzeker.

Feyenoord – FC Twente staat onder leiding van arbiter Liesveld.

Avatar foto

DoorLeon van Voorst

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl

Geef een reactie