‘Feyenoord zonder Fredrik Aursnes tegen RKC Waalwijk’

ROTTERDAM – Feyenoord neemt het zondagmiddag zo goed als zeker zonder Fredrik Aurnes op tegen RKC Waalwijk. De Telegraaf en 1908.nl melden dat de middenvelder definitief vertrekt naar het Portugese Benfica.

De transfer van de inmiddels 26-jarige Noor hangt al enkele weken in de lucht en lijkt nu in kannen en kruiken. Volgens De Telegraaf houdt de Stadionclub er 15 miljoen euro aan over. Een jaar geleden kwam Aursnes voor nog geen vijf ton over van Molde. Vanwege de transfer staat Aursnes zondag niet meer op het veld tijdens de derde competitiewedstrijd.

Vervanger

Feyenoord werkte de afgelopen dagen goed toe naar het treffen met het RKC van oud-Feyenoorder Michiel Kramer. Het is nog niet bekend wie Slot als vervanger van Aursnes opstelt. In de komende dagen hoopt Feyenoord nog een vervanger te strikken en de namen van Zerrouki (FC Twente) en Mannsverk (Molde) zingen rond in De Kuip. Tegen RKC zijn verder Lopez en Paixao nog niet inzetbaar. De nieuwelingen zijn nog niet speelgerechtigd.

Vermoedelijke opstelling: Bijlow, Pedersen, Trauner, Rasmussen, Hartman, Geertruida, Timber, Kokcu, Dilrosun, Danilo en Walemark.

Avatar foto

Michael de Vogel

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl