Fidus Cup: Kethel Spaland wint na strafschoppen van Berkel

Schiedam – Voor Kethel Spaland stond er gister een wedstrijd op het programma voor de Fidus Cup. De ploeg van trainer Ben Hoogwerf moest het opnemen tegen tweedeklasser Berkel.

Al na enkele seconden kreeg Kethel Spaland de deksel op de neus. Door uitglijden van Rick Helbers kon de aanvaller van Berkel zo doorlopen en schoot de bal achter goalie Ruben Hortensius 0-1. Hierna herpakte Kethel Spaland zich prima en kwam het er voetballend via een aantal mooie aanvallen even later goed uit. Justin van Straten die op aangeven van Rick Helbers diep werd gestuurd haalde hard uit en maakte in de 9e minuut de 1-1. Kethel Spaland bleef doorgaan en kwam tot een aantal mooie aanvallen via Daan Nesse, Rick Helbers en Justin van Straten helaas bleven deze kansen onbenut. In de tweede helft een zelfde spelbeeld waar zo nu en dan het speel heen en weer ging. Na het fluitsignaal konden de ploegen zich op gaan maken voor penalty’s.

De eerste drie penalty’s werden gemaakt door Daan Nesse, Lars Westerveld en Rick Helbers. Boy Bronkhorst schoot als vierde rakelings naast. Doordat de derde penalty van Berkel gepakt word door doelman Ruben Hortensius en de vierde penalty van Berkel op de lat belanden. Schoot Janick van der Meer de beslissende penalty binnen.

Met het vertoonde spel en de inzet gaan we de wedstrijd van zaterdag met vertrouwen tegemoet! Om 14:00 uur word er afgetrapt uit in Hoogvliet tegen Meeuwenplaat.

Opstelling
Ruben Hortensius (K), Rick Helbers, Bob Verschoor (65’ Nicky Klink), Oscar Oosterwijk, Xavi Vriesde (15’ Daan van Mil), Stef den Engelsman (65’ Ben Helbers), Boy Bronkhorst (C), Chris Delgado (65’ Janick van der Meer), Justin van Straten, Daan Nesse en Lars Westerveld.)

Foto: Mischa Keemink


Het laatste nieuws:

Avatar foto

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl