Fidus Cup: Kethel Spaland (zo) wint van Perkouw

Schiedam – Voor de zondag voetballers stond voor de 2e ronde van de Fidus Cup vanavond een wedstrijd tegen Perkouw.

Kethel Spaland begon de wedstrijd met een zeer jonge basis. Al na nog geen minuut was het Gloire Ntumba Kabongo die op een voorzet van Justin van Straten de 1-0 binnen schoot. Hierna volgde een dozijn aan kansen voor onder andere Justin van Straten en Stefan Culibrk maar deze werden niet benut. Perkouw bracht al vroeg de stand op 1-1. Net voor rust was het weer Perkouw die voor de 1-2 ruststand zorgde.

Na de thee kregen beide ploegen de nodige kansen maar was het vooral Kethel Spaland die het spel dicteerden. In de 75e minuut was het Daan Nesse die de stand weer op gelijke hoogte bracht. Een paar minuten voor tijd wist Mathijs Schewe de winnende binnen te schieten 3-2.

Kethel Spaland zal in de derde ronde spelen tegen de winnaar van Excelsior M – SVS deze wedstrijd word op 23 november om 20:00 uur gespeeld bij Exclesior Maalsuis.

Opstelling:
Dominic van Mourik (K) (70” Michael Koolmees), Rick Helbers, Giovanni van Troost (C) (45” Nicky Klink), Luis Tumba (75” Ben Helbers), Jasper Koning, Mathijs Schewe, Ryan de Koning, Stefan Culibrk, Justin van Straten (65” Daan Nesse), Gloire Ntumba Kabongo (25” Richenel Lourens) en Janick van der Meer

Foto: Chris Verwiel


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl