Finaledag T20-competitie bij Excelsior’20 groot succes

De finaledag van de T20-competitie op Excelsior’20 mag gerust een doorslaand succes genoemd worden. De 4 deelnemende clubs, ACC, Excelsior’20, HCC en VOC waren zeer te spreken over het kort gemaaide en dus razendsnelle veld en de goed geprepareerde graswickets. De umpires bleven vrij anoniem en dat is een goed teken.

Door Ton de Leede

Jos Heggelman en vrouw hadden voor de 4 elftallen een smakelijke lunch met pasta’s gefabriceerd. Met natuurlijk als toetje de vruchten met een dot slagroom. Dj Ikey verzorgde de gehele dag de muziek, met toepasselijke deuntjes bij opvallende situaties. Alleen werd John Denver niet helemaal begrepen. En natuurlijk waren de nodige supporters op het evenement afgekomen, tijdens de finale werd het aantal op ruim 500 geschat.

De eerste halve finale tussen ACC en VOC werd een makkelijke prooi voor de Rotterdammers. De tweede match tussen Excelsior’20 en HCC werd niet de verwachte titanenstrijd. HCC kwam tot 110 all out en zag zowel Tom Heggelman en Brett Hampton 3 wickets nemen. Na 17.2 overs stond de winnende 111 voor 5 op het bord. Tim Etman (28) en Brett Hampton (37) waren de topscorers.

Zo rond 3 uur in de middag startte de finale tussen Excelsior’20 en VOC, een regiostrijd van het mooiste soort. De Schiedammers zonder T20-titel en VOC als dat de laatste 2 edities had gewonnen.

Foto: Ruben Zegers


 

Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl