Finales VoetbalRijnmond Cup op 10 juni bij sv Poortugaal

De finaledag van de VoetbalRijnmond Cup zal komend seizoen plaatsvinden bij sv Poortugaal. Op het schitterende complex in Poortugaal, waar liefst zes velden zullen worden gebruikt, worden op maandag 10 juni de finales van het grootste regionale toernooi van Nederland georganiseerd. Op het complex, liggen meerdere kunstgrasvelden. De twee hoofdvelden zijn aan de kantinezijde voorzien van een tribune en het complex voldoet daarnaast aan alle voorwaarden die de organisatie voor ogen heeft.

De finales van de VoetbalRijnmond Cup zullen elk jaar bij een andere vereniging worden gehouden. “Dat is een keuze die de commissie vanaf het begin heeft gemaakt,” stelt organisatielid Michel Feenstra. “De finales van de VoetbalRijnmond Cup moeten elk jaar aan een andere vereniging worden gegund. Poortugaal is daarmee de opvolger van Barendrecht, sv Charlois, Brielle, Smitshoek en Slikkerveer, die de eerdere finaledagen organiseerden. Eerdere edities, waren een compleet voetbalfeest. Op 10 juni hopen wij wederom op een groot aantal spectaculaire finales.”

“Poortugaal is blij de finaledag naar de fusieclub te halen. Voor alle finalisten gaan wij er een mooie voetbaldag van maken” stelt voorzitter Jaap Smaling. “Wij vinden het mooi, om ons na het samengaan van vv Oude Maas en PSV Poortugaal, als de vereniging sv Poortugaal te mogen presenteren aan een breder publiek”.

Klik hier voor het speelschema.

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl