Flinke omzetderving: ‘Clubs genoodzaakt jeugdtoernooien af te gelasten’

De dagtoernooien in de regio worden door clubs massaal geannuleerd. Toernooien, een flinke inkomstenpost voor de verenigingen, worden geannuleerd wegens het coronavirus.

Onder meer bij het jubilerende CVV Zwervers worden toernooien afgezegd. De club meldt op haar website dat het alle jeugdtoernooien, het grote Onder 13-toernooi en de jubileumactiviteiten zal afgelasten. ‘Het is triest dat we in ons jubileumjaar deze maatregelen moeten nemen. Maar gedreven door overheidsrichtlijnen, gezondheidsrisico’s en mogelijke financiële consequenties voor de club, zijn wij gekomen tot deze besluiten. We realiseren ons dat er door een groot aantal clubmensen al veel energie is gestoken in deze evenementen en we zijn ons er ook terdege van bewust dat menigeen teleurgesteld zal zijn.’

Ook bij LMO en andere verenigingen zijn jeugdtoernooien afgelast. De clubs lopen daardoor in vooral april en mei veel omzet mis. Of de toernooien in juni doorgaan is nog niet bekend omdat er onduidelijkheid blijft over de hervatting van de competitie.

Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email
Mischa Keemink

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl