Fred Grim: ‘Ik vond de gang van zaken wel heel vreemd’

Fred Grim baalt van de manier waarop hij aan de kant is gezet door Sparta. De huidig trainer van RKC Waalwijk was er van overtuigd dat hij het stokje over zou nemen van Dick Advocaat op Het Kasteel. “Er was alleen een afspraak dat als we enthousiast zouden zijn over elkaar, we zouden kijken of er een vervolg in zat. Al snel bleek dat beide partijen enthousiast waren”, zegt Grim tegen Voetbal International. De aanstelling van Henk van Stee als technisch directeur was een streep door de rekening. “Laat ik dit zeggen: het was allemaal heel concreet.”

“We spraken over de toekomst, over spelers. Met wie we door wilden en met wie niet, over de invulling van de voorbereiding, over de samenstelling van de trainersstaf. Dan mag je aannemen dat je er met elkaar uit wilt komen, denk ik. De intentie was duidelijk, beide partijen waren enorm tevreden”, vertelt Grim.

Tot het telefoontje van Van Stee kwam. “Ik dacht dat hij belde om alles rond te maken, maar hij meldde dat Fraser was vastgelegd als trainer. Dan sla je wel even dicht. Ik ga niet zielig zitten doen hoor, begrijp me niet verkeerd. Zo gaat het in de voetballerij en niet alleen in de voetballerij natuurlijk”, vervolgt Grim. “Ik vond de gang van zaken wel heel vreemd ja, het heeft me ook zeker een paar dagen dwars gezeten. Ik heb een dag of drie, vier nodig gehad om het te plaatsen. En daarna moet je verder.”

Foto: Mischa Keemink


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl