Gilbert de Wildt nieuwe trainer SVV (zo)

SVV heeft in Gilbert de Wildt een nieuwe hoofdcoach voor de zondag selectie. Gilbert De Wildt heeft de afgelopen jaren na kampioenschappen met Poortugaal en RDM, meest recent Leonidas naar de Hoofdklasse gebracht. Mede hierdoor kan hij een waardig opvolger worden genoemd van de vertrekkende Toon Wolters.

Voor het nieuwe seizoen hebben SVV en de nieuwe oefenmeester echter nog een uitdaging, want in een korte tijd zal een groot deel van de selectie nog moeten worden geformeerd.

Op zoek naar een nieuwe koers, hoopt SVV nog ambitieuze spelers te vinden die de uitdaging met Gilbert de Wildt willen aangaan zichzelf te ontwikkelen en om een goed vervolg te geven aan de succesperiode van de afgelopen jaren. Geïnteresseerden kunnen zich melden door een mail met telefoonnummer te sturen naar zondag1@sv-svv.nl

SVV maakt tevens nog kans om via de nacompetitie te promoveren naar de 1e klasse en is vastbesloten om na een lastige periode, te werken aan een positieve uitstraling van deze mooie vereniging met zijn rijke geschiedenis.

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email
Mischa Keemink

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl