GLORY opent nieuwe jaar met GLORY 77: Rico Verhoeven vs. Jamal Ben Saddik wereldtitelgevecht zwaargewicht

Amsterdam, 24 november 2020 – GLORY, ‘s werelds grootste kickboksorganisatie, begint het nieuwe jaar met een klapper: The King vs. The Goliath. Op 30 januari 2021 nemen Rico Verhoeven en Jamal Ben Saddik het tegen elkaar op in dit langverwachte wereldtitelgevecht in de zwaargewicht-klasse.

De headliner van GLORY 77 tussen Rico ‘The King of Kickboxing’ Verhoeven (56-10, 17 KO) en Jamal ‘The Goliath’ Ben Saddik (35-7, 28 KO) belooft een waar spektakel te worden. De Marokkaans-Belgische knock-out specialist Ben Saddik maakte zijn professionele debuut tegenover Verhoeven en versloeg de toekomstige kampioen – toen 21 jaar – met een TKO. Verhoeven nam in 2017 wraak door Ben Saddik uit te schakelen in de vijfde ronde van een legendarisch titelgevecht tijdens GLORY Redemption.

Sinds hun eerste ontmoeting in 2011 is Verhoeven uitgegroeid tot een atleet van wereldniveau. Sinds 2014 is hij de onbetwiste kampioen zwaargewicht en als ‘King of Kickboxing’ één van de meest dominante kickboksers aller tijden. Zijn dominantie in de GLORY-ring omvat een winning streak van 18 gevechten en zeven titelverdedigingen tegen ’s werelds beste vechters.

Voor Ben Saddik is het gevecht tegen Verhoeven tijdens GLORY 77 waarschijnlijk het belangrijkste gevecht uit zijn carrière: niet alleen maakt hij aanspraak op de Championship belt, ook is dit voor hem dé kans om de rivaliteit voor eens en altijd af te sluiten. De 30-jarige challenger stond voor het laatst in de ring in december 2018, toen hij bij GLORY 62 het 8-persoons toernooi zwaargewicht won met een gebroken hand.

Meer details over de fight card volgen binnenkort. GLORY 77 is exclusief beschikbaar via pay-per-view. Fans in Nederland kunnen via PPV de gevechten streamen en bekijken op de websites GLORY en Spike.

Bron: Glory
Foto: Mischa Keemink


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl