GLORY: Tegenstander Rico Verhoeven bekend

AMSTERDAM – ‘s Werelds grootste kickboks-organisatie GLORY heeft vandaag de volledige fight card met 13 gevechten onthuld voor het evenement in de Johan Cruijff ArenA in Amsterdam op zaterdag 29 september.

Wereldkampioen zwaargewicht Rico “The King of Kickboxing” Verhoeven (54-10, 16 KO, Nederland) is de headliner van GLORY 59 Amsterdam, waar hij een record kan vestigen met het verdedigen van zijn titel voor de achtste keer.

De uitdager, die een einde zal proberen te maken aan Verhoevens ongekend lange heerschappij als kampioen, die begon in juni 2014, is de gevaarlijke Guto Inocente (35-8, 17 KO, Brazilië).

Verhoeven heeft binnen de GLORY-ring het verbazingwekkende aantal van 16 gevechten op rij gewonnen, goed voor een cv met overwinningen op legendes als Badr Hari, Peter Aerts, Daniel Ghita en Gokhan Saki, evenals generatiegenoten Benjamin Adegbuyi, Jamal Ben Saddik, Errol Zimmerman en Mladen Brestovac.

De Braziliaan Inocente heeft pas één nederlaag gelegen sinds zijn GLORY-debuut en zijn overwinningen tegen de top-contenders Benjamin Adegbuyi, D’Angelo Marshall en Hesdy Gerges hebben hem naar de derde positie in de zwaargewichtenranglijst gebracht.

Foto: Mischa Keemink


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl