Gokhan Cayir: ‘Supercup wedstrijd tegen DVO’32 komt op het juiste moment’

Schiedam – Gokhan Cayir, de tweedejaars trainer van Hermes DVS presteert in 4G met zijn mannen tot nu toe erg goed.  Aanvankelijk leek het Vlaardingse Victoria’04 onbedreigd op het kampioenschap af te gaan, maar het aanvallender en frivoler spel van de lichtblauwhemden leverde steeds meer punten op én een periodetitel bovendien. Door het 0-1 verlies tegen de Vlaardingers is het kampioenschap echter een brug te ver maar een promotie via de achterdeur is een serieus doel. Aankomende dinsdag 24 mei staan de Schiedammers als regerend Schiedams kampioen in de finale van de Supercup tegen Vlaardings kampioen DVO’32. Plaats van handeling Sportpark Willem Alexander, aftrap 19:30.

Cayir is als trainer gegroeid en hij durft met zelfvertrouwen de coaching te doen. Als jeugdspeler van Excelsior’20 kreeg hij jaren later de scepter over het 1e elftal. “Ik ben de club daar nog altijd dankbaar voor. Die tijd was onvergetelijk en heeft me gevormd als trainer. Als assistent-trainer bij CWO was ik ineens bezig op een hoger niveau. Eigenlijk ben ik nu pas aan mijn eerste echte seizoen bij Hermes DVS bezig. Dat we het zo goed doen, verbaast me niets. Ik heb een prima selectie met een enorme vechtlust en veerkracht. De weg is nog lang, maar ik heb er alle vertrouwen in dat we promoveren. Hermes DVS hoort gewoon in de 3e klasse.”

Supercup Schiedam/Vlaardingen
We zien de Supercup zeker als een prijs, het is voor ons een mooie  graadmeter met een 3e klasser, het niveau dat we nastreven. Het is natuurlijk jammer dat door corona de wedstrijd een aantal keer is verschoven, mede daardoor leeft het iets minder in de groep. Daarbij komt ook dat de focus voornamelijk op de competitie ligt,  omdat we de stap naar de 3e klasse willen maken. Maar dat neemt niet  weg dat we er niet vol voor gaan, wij willen namelijk gewoon die  SUPERCUP winnen. We gaan niemand sparen en spelen met ons sterkste  elftal. We hebben ons laatste competitie wedstrijden gewonnen, je kan  dus zeggen dat de supercup wedstrijd op het juiste moment komt.

DVO’32 speelt al jaren in de linker rijtje in de 3e klasse, die zullen de favoriet zijn. Maar we hebben dit seizoen al meerdere 3e en 2e   klassers verslagen. Ik heb bewondering voor de trainer van DVO’32 Ben  Hoogwerf, 7 jaar trainer van een club zijn en elk jaar het maximale  eruit halen. 1 woord en dat is respect.

Foto: Mischa Keemink

 

Lees nu de nieuwe waterwegsport.nl magazine! En hij is dikker dan ooit! Met weer ruim 64-pagina’s vol met herkenbare sportverhalen en de prachtigste foto’s uit de regio Rotterdam, Schiedam, Vlaardingen, Maassluis, Maasland en Hoek van Holland is het het waterwegsport.nl team weer gelukt de trouwe lezers te trakteren op uren leesplezier !
Lees hem vanaf nu online of haal de full-collor  gratis op bij jouw sportvereniging !


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl