Gozen, Collen en Wilnis nieuwe technische staf R.V.&A.V. Sparta

Na vijf seizoenen een fantastisch technisch trio te hebben gehad met Robert Verbeek, Ben Ruter en Raymond Roos, zijn wij als bestuur trots te kunnen melden dat een nieuw Sparta trio het technisch hart zal gaan vormen bij de heren 1 en O23 selectie.

Op zoek naar invulling van de technische staf van de heren en O23 selectie heeft het bestuur van de R.V.&A.V. Sparta intern de juiste kandidaten weten te vinden. Sukru Gozen heeft in de afgelopen drie jaar als hoofd jeugdopleiding geweldige stappen vooruit weten te maken met de jeugdstaf en jeugdelftallen van de R.V.&A.V. Sparta. Sukru zijn ambitie ligt nu bij de functie als hoofdtrainer van het 1e elftal. Met zijn kennis van de organisatie, de club in het algemeen en zijn technische en tactische kennis heeft het bestuur geacht de juiste kandidaat gevonden te hebben.
Sukru kijkt uit naar de samenwerking met stafleden en spelers van het 1e elftal.

In Pieter Collen hebben wij de juiste trainer gevonden die samen met Sukru Gozen het technisch hart gaan vormen van het 1e elftal. Pieter die ook al enkele jaren werkzaam is binnen de R.V.&A.V. Sparta en in het lopende seizoen hoofdtrainer van de O23 selectie is, kijkt uit naar de samenwerking met stafleden en spelers van het 1e elftal. Pieter die als profvoetballer in het verleden een mooie carrière heeft gehad, zal deze kennis en ervaringen ook meenemen naar het 1e elftal.

Met Fabian Wilnis hebben wij de juiste vakman in huis om als hoofdtrainer van de 023 selectie aan de slag gegaan. Al enkele jaren weet Fabian de jeugdige spelers van de R.V.&A.V. Sparta op een juiste wijze op te leiden en te begeleiden. Onlangs werd hij met zijn zeer talentvolle O18 selectie onbedreigd en met zeer goed voetbal winter kampioen. Zijn carrière als profvoetballer is bij menigeen bekend en zeker zijn periode bij Ipwisch Town, waar hij 9 jaar een gewaardeerd speler was.

Het bestuur van de R.V.&A.V. Sparta is zeer blij dat men de vrijgekomen functies intern heeft weten in te vullen met vakmensen die ambitie uitstralen en als doel hebben sportieve successen te halen met de seniorenselecties van de R.V.&A.V. Sparta.

Foto: Mischa Keemink

 


Het laatste nieuws:

Avatar foto

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl