Groen licht voor vrije verkoop Excelsior M. – PSV

Afgelopen maandag heeft Excelsior Maassluis van de lokale driehoek (politie, brandweer en burgemeester) te horen gekregen dat het een vrije kaartverkoop mag starten voor de wedstrijd om de KNVB Beker tegen PSV. Woensdag om 12.00 uur zal de online (vrije)verkoop starten.

Kaartverkoop voor leden

Leden van Excelsior Maassluis die nog een toegangskaartje willen kopen voor de wedstrijd met de huidige Landskampioen van Nederland kunnen dit komende donderdag (18.30 – 00.00 uur) en zaterdag (12.00 – 16.00 uur) nog doen in de kantine. Tevens zijn er 40 extra tribunekaarten beschikbaar zijn voor leden.

Vrije verkoop

Nu er groen licht is gegeven voor de vrije verkoop kunnen ook niet leden hun toegangskaartje gaan bestellen voor de wedstrijd tussen Excelsior Maassluis en PSV. Inmiddels zijn er al 2.500 kaarten verkocht waardoor er nog maximaal 1.000 toegangskaarten beschikbaar zijn. Per persoon kunnen er maximaal 2 volwassenekaarten en 2 kinderkaarten worden besteld.

Woensdag om 12.00 uur zal er op de website van Excelsior Maassluis een link worden gepubliceerd die de mogelijkheid zal bieden om de kaarten online te bestellen.

Bron: Ex .M
Foto: Mischa keemink


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email
Mischa Keemink

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl