Grote uitverkoop SPORT 2000 Absolute Football Rotterdam in opstap naar unieke metamorfose ; kortingen tot wel 70%!

“Ondernemer Rob van t’ Oor pakt door”

Voor wie op zoek is naar Champions League kwaliteit sport en lifestyle kleding tegen bizar lage prijzen kan de komende  weken zijn hart op bij Sport2000 Rotterdam. Kortingen tot wel 70% op A-kwaliteits merken als Nike, Adidas, Puma, Equalite en Black Bananas zijn meer regel dan uitzondering. De voetbalspecialist van Nederland op de Hoogstraat 181 in het hartje van Rotterdam maakt met deze unieke actie een opstap naar een mega Metamorfose die een luttele maand later op de planning staat.

“Vanaf nu tot en met 6 maart hebben we deze grote verbouwingsverkoop en vanaf 7 gaan we een maand heel de winkel omtoveren tot een waar voetbal-walhalla!” kijkt eigenaar Rob van t’ Oor naar de komende ontwikkelingen.
“We gaan echt groot uitpakken. Heel de bovenverdieping waar we voornamelijk voetbalschoenen verkopen gaat naar de beneden verdieping zodat er goede verbinding ontstaat tussen het winkelend publiek en de winkel. Wij willen ons nog meer profileren als de voetbalspecialist van de regio. Zowel op kwaliteitsgebied als op sociaal gebied. Het moet een soort voetbal huiskamer worden waar klanten graag naar binnen lopen.”

Berlijn, Londen en Barcelona
Van t’ Oor, tevens investeerder van het florerende lifestyle merk Equalite, onderstreep hiermee de plannen die zijn winkel heeft om de topspeler te blijven op voetbalgebied. Rotterdam is de eerste Europese stad die onder de noemer ‘Absolute Football’ deze slag maakt. “Wij zijn de eerste stad die dit predicaat gaat dragen. Later moeten er ook in de rest van Europa soortgelijke vestigingen ontstaan. Daar zijn we natuurlijk extra trots op. Zoals altijd blijven wij Champions League nastreven. Deze stap benadrukt dit maar weer!”

Foto: Mischa Keemink


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl