Handbal: ARBO Rotterdam deelt de punten concurrent HAVAS

Na de uit winst op NHC (de reserves van Houten) stond zaterdag de thuiswedstrijd tegen HAVAS op het programma, bij winst konden de mannen van trainer coach Arjan Koster in de stand gelijk komen met HAVAS. Ook voor de tweede periode titel was winst cruciaal. Voorafgaande aan de wedstrijd was er een minuut stilte ter nagedachtenis aan de overleden Jan Baijens.

De mannen van ARBO Rotterdam Handbal begonnen voortvarend, 4-1 maar door het missen van vele kansen en slordig verdedigen bleven de bezoekers in de race en bij rust hadden ze zelfs een voorsprong 14-16.

In het tweede deel werd er over en weer gescoord en bleef het verschil op 2 punten. Wederom brak een periode aan met missers en gestaag liepen de bezoekers uit naar een ogenschijnlijk comfortabele voorsprong van 6 punten. Maar de mannen van ARBO Rotterdam Handbal bleven erin geloven en puntje voor puntje kwamen ze dichterbij tot er zelfs een voorsprong op het scorebord stond. In een hectische eindfase met een discutabele rol voor het arbitraire duo werd het uiteindelijk een punten deling, 30-30.

Een meer dan gemiddeld aantal technische fouten, te veel missers en ergernis over het optreden van de beide scheidsrechters was zaterdag de cocktail die de mannen van Arjan Koster bijna fataal werd. Op karakter werd uiteindelijk een kostbaar punt gewonnen, toch voelde het als het verlies van een punt.

 

Scores:

Emir Omerovic en Lazar Popov beiden 6, Pascal Haak, Jorne Douven, Sander Broeders, Lars van Aart allen 3 en Mike Schwencke en Wesley de Geus 2.

 

Komende zaterdag staat de uitwedstrijd tegen Sittardia op het programma.


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email
Mischa Keemink

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl