Handbal: Rotterdamse derby overtuigende prooi voor Arbo Rotterdam

Rotterdam – Nadat de junioren, na een fantastische tweede helft, tegen BEVO uit Panningen net aan het langste eind trokken stond de Stads derby op het programma in de sporthal van het ALBEDA College op het programma.

Te gast waren de mannen van Atomium ’61 die slechts op een paar honderd meter van ARBO Rotterdam Handbal gehuisvest zijn. Ondanks het feit dat Atomium ’61 een mindere seizoen start hebben gehad is algemeen bekend dat in dit soort wedstrijden verborgen krachten naar boven komen. De mannen van Arjan Koster waren gewaarschuwd.

ARBO Rotterdam startte voortvarend en namen gelijk het heft in handen en bouwden een eerste voorsprong op (3-1). Daarna was er een slordige/slechte fase van zo’n 5 minuten waarbij de gasten terug kwamen via 4-4 en 5-5. Vanaf hier pakte de mannen van ARBO Rotterdam Handbal het heft weer stevig in handen en werd snel uitgelopen tot een ruststand van 20-14.

Ook in het tweede deel had Atomium niet veel in te brengen en werd snel verder uitgelopen. De score staakte bij 42-28 een mooie klinkende overwinning met iets te veel tegen treffers.

Scores:

Lazar Popov 8, Pascal Haak 7, Tim Husson, Jorne Douven Las van Aart en Zeno Canninga allen 4, Mike Schwencke, Wesley de Geus en Sander Broeders allen 3 en Thomas Houtepen 2.

Komende zaterdag wachten de reserves van Houten die onder de naam NHC deelnemen aan de competitie. Winst in deze uitwedstrijd is van groot belang om bij te blijven in de race voor de tweede periodetitel.


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email
Mischa Keemink

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl