Handbal: Sima Sport/Ventura blijft winnen

REGIO – De handbaldames van Sima Sport/Ventura blijven winnen in de hoofdklasse. Afgelopen weekend werden de reserves van Westlandia met 19-28 verslagen door de formatie van coach Vallie Kolditz.

,,De opening van de wedstrijd was voor ons waarbij wij na 10 minuten al een stand van 3-8 op het scorebord hadden gezet. De verdediging functioneerde goed zodat wij de aandacht op de aanval konden richten,” reageerde de winnende coach. ,,Met goed gespeelde overgangen en sosm met positiespel wisten wij regelmatig een speelter in scoringspositie te zetten. Westlandia was niet bij machte om een vuist te maken zodat de ruststand op 7-13 eindigde.”

De tweede helft vertoonde een gelijk beeld zoals de eerste helft. ,,We moesten alleen alert blijven op de snelle tegenaanval van de dames van Westlandia maar dat leverde verder geen problemen op. Een goede wedstrijd waarbij wij de gehele wedstrijd ons eigen spel bleven spelen,” beeindigt Kolditz haar verhaal.

Vervolg hoofdklasse

De handbalsters van S.C. Twist speelden een thuiswedstrijd tegen het puntloos onderaan staande DWS uit Schiedam. DWS speelde met veel jeugdspeelsters aangevuld met enkele routiniers. De dames van Twist begonnen enigszins gehandicapt aan de wedstrijd door de langdurige blessures van Djamilla Soumokil en Roos van der Linde (beide knie) en Michelle Priem (schouder) en de door werkzaamheden afwezigen Whitney van Dommelen, Jill Dijkstra en Melissa Kortleven.  Ondanks een moeizame start won SC Twist eenvoudig met 31-13.

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email
Mischa Keemink

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl

Geef een reactie