Handbalsters Sima Sport Ventura winnen weer en pakken koppositie

Schiedam – De handbalsters van Sima Sport Ventura hebben ook de 2e wedstrijd in de landelijke 2e divisie gewonnen. tegen Oliveo uit Pijnacker gewonnen wonnen de Schiedammers met 25-28.

In de eerste helft had de geel-zwarte brigade het lastig tegen het stugge en fysieke Oliveo en na een kwartier stond het dan ook 5-5. Aan het einde van de 1e helft kon Ventura eindelijk wat afstand nemen en ging met 11-13 de rust in.

De 2e helft speelde Ventura rommelig en werden er veel onnodige fouten gemaakt en was het aan de  sterk spelende Amy Dulfer en Linsey van der Ven te danken dat Ventura bleef scoren en omdat ook de jonge keepster Anne Geleijnse een prima wedstrijd keepte bleef Ventura in het spoor van Oliveo.

Pas in de laatste 5 minuten nam Ventura een beslissende voorsprong en gaf deze niet meer uit handen en werd deze eerste uitwedstrijd met 25-28 gewonnen. Hierdoor is Ventura nu gedeeld koploper en speelt het aanstaande zaterdag om 19.00 uur in de eigen Alexander hal tegen medekoploper Dongen.

Doelpuntenmakers Sima Sport Ventura: Amy Dulfer (8), Linsey van der Ven (5), Roos Lokhorst (4), Laura Engelsma (3), Micehelle Kok (3), Stephanie Wesselink (2), Iris de Brinker, Marloes Bos, Rachelle Kreisher (1)

Foto: Mischa Keemink


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl