Handbalsters Ventura overtuigend langs Westlamdia

Ventura heeft in een volledig lege Willem Alexander Hal ook de tweede competitie wedstrijd tegen de traditioneel lastige tegenstander uit Naaldwijk duidelijk gewonnen.

In een wedstrijd, die overigens wel door middel van een live-stream verbinding voor de vele trouwe aanhangers uitstekend te volgen was, moest Ventura het doen zonder 2 vaste waarden.

Westlandia ging in de eerste 10 minuten voortvarend van start en nam ook een kleine voorsprong. Na wat wisselingen aan de kant van Ventura werd het spel van de thuisploeg duidelijk sneller en afwisselender en werd er veel scherper verdedigend  waardoor de achterstand nog voor de rust was omgebogen naar een voorsprong (Rust 13-12).

In het begin van de 2e helft bleef Ventura spelen, zoals ze dat ook deden in het laatste gedeelte van de 1e helft en liepen dan ook vlot uit naar een 21-16 voorsprong. Dit leek de definitieve beslissing, echter Westlandia knokte zich toch weer terug tot 21-21. Hierna pakte Ventura het spel van net na rust weer op en liep uit naar een eindstand van 29 -24.

Een mooie overwinning, waardoor Sima Sport – Ventura ongeslagen blijft in de landelijke 2e Divisie.

Foto: Archief Mischa Keemink


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl