Handbalsters Ventura winnen ook van HMC

De wedstrijd van afgelopen zaterdag in een volle Willem Alexander hal stond volledig in het teken van het veel te vroeg overlijden van Mariette Koster. Door spelers en vele leden werd op een mooie manier stilgestaan bij de keepster die vele jaren het doel van de vrouwen hoofdmacht van Ventura verdedigde, maar ook als vrijwilligster van waarde was voor de Ventura jeugd.

In deze eerste thuiswedstrijd begon Ventura weer sterk en stond na nog geen 5 minuten met 4-1 voor. H.M.C. kwam echter sterk terug en nam na 18 minuten zelfs een 8-11 voorsprong. Ventura vocht zich weer terug in de wedstrijd en tot de rust bleef het een gelijk opgaande strijd. (rust 15-16)

Na de rust, een vrijwel zelfde beeld als in de 1e helft, Ventura startte weer bijzonder sterk, maar door wat slordigheden en concentratieverlies kon H.M.C.  het initiatief nemen en nam weer een ruime voorsprong 22-26.

De wedstrijd leek beslist maar in een enorm spannende eindfase kwam een strijdend Ventura weer knap terug tot 30-30, om in de laatste 3 seconden alsnog toe te slaan en de overwinning te pakken 31 – 30.

Ventura komt door deze overwinning gedeeld aan de leiding in de landelijke 2e Divisie.

Foto: Archief Mischa Keemink


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl