HBSS boekt ruime overwinning bij DVO’32

Op sportpark DVO’32 aan de marathonweg stond vandaag de confrontatie met het Schiedamse HBSS op het programma. Een treffen tussen buren altijd pikant , maar ook nog eens omdat beide ploegen de 1e competitiewedstrijd verloren hadden voorzien van wat extra druk.  Welnu nadat de kruitdampen opgetrokken waren was de ploeg van oefenmeester Toon Wolters de terechte winnaar.

De Schiedammers waren eigenlijk gedurende de 90 minuten heer en meester in deze wedstrijd, al was het alleen al qua ervaring, tot uiting komend vlak voor rust toen spits Dick Tijdeman met veel gevoel voor theater tegen de grond ging en zo de gelijkmaker vanaf 11 meter vorm gaf. DVO’32 was eerder op voorsprong gekomen door Emre Cicek die een mooie combinatie binnenschoot. Derhalve 1-1 bij de thee. In de 2e helft bouwde HBSS zijn voorsprong gestaag uit  voordat de ingevallen Nico Huijer met een mooie kopbal de score voor de ploeg van trainer Ben Hoogwerf wat dragelijker maakte 2-4.

Uiteindelijk met een strafschop voor HBSS  en rood voor Robin van der Vlist van DVO eindigde het vanmiddag in een eclatante 2-5 . Dat het keihard werken zou worden voor de Vlaardingers dit seizoen is op zich geen nieuws echter met 0 uit 2 wedstrijden en de derby volgende week aan de sportlaan tegen VFC zal er toch uit een ander vaatje getapt moeten worden.

Scheidsrechter Marcel van Ekelenburg gaf geel aan Atakan Karacoskun, Wesley de Heij , Robin den Breems en 2x geel aan Robin van der Vlist allen van DVO’32 .

Door: Rinus Zomervrucht
Foto: Mischa Keemink

Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl